Nejlepší svatební fotograf
Ostatní

Nejlepší svatební fotograf pochází z Prahy

Dozvěděli jsme se o tom mezi prvními, a proto Vám rádi přinášíme tuto horkou zprávu. Profesionální fotograf Jan Těžký byl vyhlášen jako nejlepší svatební fotograf za uplynulý rok. Cenu pro svatební fotografy uděluje a vyhlašuje Evropská asociace svatebních fotografů (EAWP) a také letos byla vyhlašována za účasti novinářů z celého světa včetně České republiky v L´Avenue, přímo v centru Paříže, nedaleko Champs-Élysées.

Odborná porota složená s předních profesionálních fotografů zejména ocenila osobitý styl fotografií Jana Těžkého a profesionální zpracování fotografií. Jan Těžký je prvním vítězem této mezinárodní soutěže v historii.

„Možnosti reprezentovat Českou republiku na tak prestižní události si samozřejmě velmi vážím. V umístění jsem příliš nedoufal a jsem mile překvapen. Ocenění je pro mě velkou ctí a zároveň i závazkem,“ uvedl profesionální svatební fotograf Jan Těžký pro server Aktualizovano.cz.

Na koho se obrátit pokud chcete mít krásné svatební fotografie?

Svatební fotograf Praha

Jan Těžký působí jako svatební fotograf na volné noze v Praze. Za svoji kariéru již nafotil stovky svateb. Svatební fotografii rovněž přednáší na VŠ a je autorem mnoha publikací na toto téma.

„Svatební focení je náročná disciplína. Na jednu stranu fotíte pózy nevěsty a ženicha, nebo svatební hosty. Na druhou stranu musíte být připravení rychle reagovat na svatební dění ve stylu reportážní fotografie,“ řekl Jan Těžký.

Svatby v Praze

Oficiálně vyhlášený nejlepší svatební fotograf se věnuje svatbám v Praze i svatbám v okolí Prahy. Případně je schopen cestovat po celé ČR: „Svatby v Praze mám moc rád. Praha celkově nabízí skvělé zázemí pro fotografy. Je nekonečnou uměleckou inspirací a když se Prahou s novomanželi procházím, vždy nacházím nová skvělá místa pro fotografii, kterých jsem si předtím nevšiml. Rád také objevuji krásy celé naší vlasti. Krásné svatební foto se dá pořídit všude. Vždyť je to hlavně o těch dvou, nevěstě a ženichovi, kvůli kterým se svatební veselí koná.“

Svatební fotograf cena

Svatební fotografie nabízí možnosti pro různé klienty s různým svatebním rozpočtem. Jistě budete hledat, kde se dá pořídit svatební fotograf levně. Nicméně cena není jediné kritérium, které byste měli brát do úvahy při výběru svatebního fotografa.

Mělo by pro Vás být důležité, jaký stylem svatební fotograf fotí. Dále pak způsob komunikace s ním. Vždyť bude přítomen na pro Vás velmi významném dni a ten by měl být perfektní.

Práce svatební fotograf

A pokud máte zájem o práci svatebního fotografa ve studiu Jana těžkého, můžete zkusit štěstí. „V současné době z důvodu velkého zájmu o svatební fotografii hledám do svého týmu několik schopných zkušených i začínajících svatebních fotografů. Pokud by měl některý ze čtenářů Aktualizovano.cz zájem, může se přihlásit do výběrového řízení na mém webu a můžeme si promluvit o spolupráci“, řekl nám na závěr Jan Těžký.

Pokud se tedy věnujete svatební fotografii, nebo s ní teprve začínáte, možná právě dnes odstartujete novou úspěšnou část Vaší profesní kariéry. Svatební fotografování je krásná činnost.

Svatební fotografie vám zhmotní vzpomínky na celý život

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*