Produkty Více+

Nejlepší topidla pro rok 2022

Ohřát se, potěšit oko, potěšit peněženku. To jsou tři základní požadavky, které chcete od topidla. Jelikož nabídka je široká a rozhodování složité, vytvořili jsme pro vás seznam tipů na topidla, se kterými nešlápnete, respektive nesáhnete, vedle. 

Klasický přímotop

Klasický přímotop je v porovnání s ostatními topidly levný. Dá se pořídit v řádech několika stokorun. Jestliže potřebujete topidlo jen na občasné zahřátí, je tento typ naprosto ideální. 

Teplovzdušný ventilátor Argo VERTIGO

Tradiční a přitom netradiční. Okouzlí vás nejen svým hravým designem, ale i tím, že nabízí možnost letního provozu. Nač kupovat k přímotopu ještě ventilátor do letních veder, když můžete mít vše v jednom s Argo VERTIGO. A navíc… Nabízí dva režimy topení: ECO a COMFORT.

Argo VERTIGO

Teplovzdušný ventilátor SENCOR SFH 6010BLRT

Retro design, který vás bude bavit. Ve větších místnostech si s ním moc neškrtnete, ale v těch malých do 15 m3 je tento přímotop od Sencoru králem. Třeba si ho zkuste dát v kanceláři pod stůl a nechte na sebe proudit teplý vzduch. Studené nohy už nikdy více.

Multifunkční zařízení

Funkce několika zařízení v jednom. To je trend, který se vám bude líbit. Na co mít doma spoustu přístrojů, když stačí jeden. 

DysonPureHot+Cool Link HP02

Hledáte topidlo a čističku vzduchu v jednom? Právě jste ho našli. Je jím DysonPureHot+Cool Link HP02. 360 °C skleněný HEPA filtr se postará o pyly, bakterie, částečky odumřelé kůže a srsti zvířat. Technologie Jet Focus zase umožňuje uživateli, aby si vybral mezi úzkým vzduchem pro přímé ohřátí osoby nebo širokým proudem vzduchu pro rovnoměrné ohřátí prostoru. Používat se dá celoročně – v zimě hřeje, v létě chladí.

DysonPureHot+Cool Link HP02

Sálavá topidla

Na rozdíl od klasických topidel ta sálavá neohřívají vzduch v místnosti, ale lidi a předměty. To má tu výhodu, že jsou maximálně efektivní a šetří peněženku. Navíc fungují na principu infračerveného záření. Okoukaly to od slunce a stejně jako ono, nastartovávají díky němu ozdravné procesy v těle. 

Infračervený zářič UFO S/23 UK

V názvu má UFO a v mnohém je jako z jiné planety. Tento infrazářič má regulovaný výkon hned v pěti stupních. Také obsahuje časovač pro odložení vypnutí přístroje, je vybaven dálkovým ovladačem a integrovanou bezpečnostní pojistkou. A co víc – ještě s ním ušetříte elektrickou energii. Je opravdu UFO, je úsporný.

Infračervený zářič

Karbonový zářič Veito CH1800 XE

Karbonové zářiče patří mezi úsporná topidla a potvrzuje to i toto topidlo od firmy Veito. Má regulátor teploty, pojistku proti pádu, nízkou svítivost, tepelnou pojistku proti přehřátí a je naprosto tiché. To, že i dobře vypadá, je jen bonus navíc.

Zářič Veito CH1800 XE

Keramická topidla

Ušetří až 30 % elektrické energie oproti jiným topidlům. Jsou tichá a nevíří prach.

Keramické topidlo Argo FUSION

Argo FUSION je topidlo, které je chytřejší než ostatní. Jeho přednostmi jsou inteligentní topný výkon, unikátní design, dálkový ovladač s dosahem až šest metrů, časovač a řada dalších funkcí. A pozor! Elektrickou ochranu proti přehřátí má hned dvojitou. 

Argo FUSION

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*